Oh Yeah : Koleksi Gambar Hantu Menumpang Dalam Gambar

Ade yang betul, ade yang fake!

Ade sesetengah gambar ni kemungkinan real adalah dalam 30% je. Paling tak logik sekali gambar budak sekolah ade hantu kat belakang tu, memang jelas sangat ghope hantu tu. Gambar ketiga tu agak seram bagi aku sebab diaorg tangkap gambar macam spontan je. Lagi satu, kebanyakkannya adalah effect kamera, hmmmmm..kepada korang semua yang nak jadi detective Conan, ce try siasat ketulenan gambar-gambar nih.













Comments

Post a Comment

Popular Posts