Oh Yeah : Peminat Mencipta Sut Ironman Yang Bad Ass!!!!

Perghhhh... wa tabik lu bro!

Sempena demam Ironman 3 mulai hari ni, aku nak tunjuk kat korang sorang mamat yang hati kering ni mereka sut Ironman yang hampir sama dengan yang real punya. Nama beliau ialah Mark Pearson, berumur 44 tahun dan seorang tukang repair. Idea terhasil apabila dia bawa balik poster kadbod 3D badan Robert Downey Jr berada dalam sut Ironman. Daripada poster kadbod tu la dia melakukan ukuran secara detail dan memulakan dengan mencipta helmetnya dahulu. Antara bahan-bahan yang beliau gunakan ialah kadbod dan gentian kaca. Selama 14 bulan dia cipta sut Ironman ni, dan ini dia hasil yang superb!!







Comments

Popular Posts