Monday, April 22, 2013

Oh Yeah : Tidur Atau Mati?

Nice info.

Takde kena mengena dengan cirit or die. Maksud tajuk entri diatas adalah bukan le korang tak tidur confirm mati, manusia akan mati jugak tak kira macam mana pun cuma kita tak tahu bila, bagaimana, dimana. Apa yang aku share ni adalah infografik mengenai tidur dan implikasinya terhadap kesihatan. Sape yang suka tidur lewat dan layan porn sebab mak bapak dan adik beradik dah tido masa tu, sila jangan buat lagi, tidurlah dengan mencukupi ok? Klik link dibawah untuk infografik penuh.