Oh Yeah : Koleksi Gajet USB Yang Awesome!

Cool habehh!

First gajet USB aku beli adalah lampu membaca untuk laptop. Itupun aku rasa macam best, apatah yang macam dibawah ni, memang lagi awesome ar. Pernah nampak gajet USB dalam internet la, gajet tu khas untuk 'Fapping' dari Jepun, pergh, orang Jepun memang cilaka, ahahahahahaha. Gajet USB yang teringin aku tengok adalah gajet Hot Wheels. Cuba bayangkan korang tengah main laptop, sambil-sambil tu main Hot Wheels, pergh, memang awesome la kan.

1

2

3

4

5

6

7

Comments

Popular Posts