Oh Yeah : Seni Optikal Yang Sangat Rare!

Tak terfikir pun nak buat macamni.

Gila ah, tak pernah lagi seumur hidup aku tengok seni illusi optikal macam ni. Memang genius sape yang buat ni. Malangnya aku tak tau sape yang buat ni. Seni illusi ini dihasilkan oleh seorang street artist untuk hadiah harijadi JRD Tata. Artis tersebut hanya menghantar lukisan sahaja dan menyuruh JRD Tata meneka apakah maksud lukisan tersebut. Teka punya teka sampai takde idea dah, baru lah artis tersebut membawa alat pelengkap untuk lukisan itu. Nak tahu alat apa? Ha, klik link dibawah untuk mengetahui apakah ia sebenarnya. Gambar dibawah ini adalah lukisannya sahaja.

Amazing Optical Illusion Painting

Klik link dibawah untuk mengetahui rahsianya!
Amazing Optical Illusion Painting

Amazing Optical Illusion Painting

Comments

Popular Posts