Oh Yeah : "Unboxing" Lamborghini Reventón Yang Tak Pernah Kita Lihat

Huiyoooo!!.

Kalau aku nak tengok handphone atau gadjet baru, mesti aku search kat Youtube video 'Unboxing'. Bila tengok video unboxing ni rasa macam teruja sebab benda baru yang baru keluar kat kotak dengan barang baru yang masih berkilat bau harum (bau kedai) kan. Biasanya kita rasa ragu-ragu kalau beli online sebab ianya menggunakan pos kan. Kelebihan kita tengok video unboxing ni ade banyak, antaranya ialah, kita tak akan kena tipu sebab kita dah tahu apa yang bakal ada kat dalam kotak tu. Biasanya orang buat unboxing ni barang-barang elektronik atau barang-barang yang kecik je kan, tapi yang ni memang awesome gila vavis, mereka unboxing Lamborghini Reventón wa cakap lu!. Memang untung pekerja yang kerja dekat bahagian penghantaran kontena ni. Boleh merasa bau kedai dulu daripada pemilik sebenar. Fak.

Lambo Unboxing 1 Unbox a Lamborghini   One of the Most Unique Unboxing Ever Seen

lamborghini Unbox a Lamborghini   One of the Most Unique Unboxing Ever Seen
Lambo Unboxing 2 Unbox a Lamborghini   One of the Most Unique Unboxing Ever Seen

Lambo Unboxing 3 Unbox a Lamborghini   One of the Most Unique Unboxing Ever Seen

lamborghini1 Unbox a Lamborghini   One of the Most Unique Unboxing Ever Seen

Lambo Unboxing 4 Unbox a Lamborghini   One of the Most Unique Unboxing Ever Seen

Lambo Unboxing 5 Unbox a Lamborghini   One of the Most Unique Unboxing Ever Seen

Lambo Unboxing 6 Unbox a Lamborghini   One of the Most Unique Unboxing Ever Seen

lamborghini2 Unbox a Lamborghini   One of the Most Unique Unboxing Ever Seen

lamborghini12 Unbox a Lamborghini   One of the Most Unique Unboxing Ever Seen

Comments

Popular Posts