Oh Yeah : 10 Gadget Yang Dihasilkan Oleh Banduan Di Penjara

Penjenayah pun kreatif, lu ada?

Sape yang pernah dok penjara mesti tau macam mana bosannya dok kat situ. Bila bosan-bosan, terdetik satu idea untuk hilangkan bosan, maka terhasillah benda-benda kreatif yang dicipta oleh mereka. Bukannya bosan-bosan je, gentel taik idong ke, korek ponggong ke, cabut bulu dada ke, haishhhh, tak kreatif langsung. Cuba la jadik kreatif macam mereka ni, at least bila kuar penjara boleh la buka kedai. Tak gitu?

No 10. Smoking pipe


No 9. Candles


No 8. Board games




No 7. Paper sculptures


No 6. Table


No 5. Lighter


No 4. Chocolate as weapon


No 3. Killing blade


No 2. Liquid heater


No 1. Stove

Comments

Popular Posts