Oh Yeah : 12 Binatang Pelik & Unik Yang Korang Tak Akan Percaya Ianya Bukan Di 'Photoshop'kan

Amazing!

Dalam bumi ni aku rasa ada macam-macam lagi binatang pelik yang kita tak pernah temui. Ianya bukan pelik, cuma disebabkan kita tak pernah nampak atau jumpa, so kita rasa pelik la. Ada banyak gambar binatang dimanipulasikan sebagai contoh kepala anjing badan katak, tapi yang ni, memang real bro! Memang aneh dan pelik, dan ianya langsung bukan gambar edit guna Photoshop. Yang agak kelakar, tak sangka ade binatang macam Yoda! Tak percaya, korang tengok gambar bawah ni.

Weird creatures
Coconut Crab

weird creatures - The Wolftrap Angler Fish
The Wolftrap Anglerfish

weird creature - the camel spider
Camel Spiders

Weird creatures - the Mata Mata turtle
Mata-Mata Turtle

Cyclops Shark

weird animal - the Aye Aye lemur
Aye Aye

The Flaming Tongue Snail

Weird animal the Frill Shark
Frilled Shark

bizarre animal - pinocchio frog
the pinocchio frog
Pinocchio Frog

Yoda Bat

Weird insect the Glaswing Butterfly
Glass Winged Butterfly

baby-dragon-1
The Baby Dragon

Comments

Popular Posts