Oh Yeah : Koleksi Gambar Lama Yang Di 'Remake' Yang Lawak!

Kahkahkah!

Pernah tak masa kecik-kecik korang tangkap gambar beramai-ramai satu family, pastu lepas 20 tahun kemudian korang cuba ikut balik posisi sebijik macam dalam gambar lama? Ha, ni aku nak tunjuk contoh-contoh gambar remake yang lawak! Ade gak gambar yang membuatkan aku gelak macam shial contohnya gambar yang kat bathtub, gambar yang tengah dikendong mak dia pakai selimut pink, dan gambar baby merangkak, Hahahahahahah....( suara bandi amuk)

















Comments

Popular Posts