Oh Yeah : Magic Wand - Remote Control Versi Kayu Magic Harry Potter

Nak jadi sihir murahan, silakan!

Aku tau, mesti ade salah sorang daripada korang ni nak try jadik Harry Potter kan?. Sekarang ni, hasrat korang tu dah tercapai, dengan adanya remote control Magic Wand ni, korang boleh acah-acah adik-adik, awek-awek dengan bergaya. Nak beli tak? Beli kat sini. Ade13 fungsi ajaib kat Magic Wand ni. Dengan sedikit latihan, korang boleh melatih diri korang untuk melakukan sihir dengan barang elektronik kat rumah. Pelbagai pergerakan khas yang sudah diprogramkan untuk menukar channel tv, kuatkan suara dan pelbagai lagi. Magic Wand juga sudah diprogramkan supaya serasi dengan mana-mana tv pun. Menarik tak ni?



Comments

Popular Posts