Thursday, June 20, 2013

Oh Yeah : Tempat Berak Yang Harus Korang Berak Sebelum Meninggal Dunia

Yeahh, poop all night long there!

Sape suka berak, harus pergi sini. Asyik restoren, laut, shopping mall je korang pergi kalau bercuti luar negara. Apa salahnya kalau korang berak kat jamban yang menarik macam ni? At least tahi korang boleh jadi kenangan kat negara orang. Apa lagi, sape-sape yang ade kat tandas ni skang, g tangkap gambar korang yang tengah berak dalam jamban tu.

Places-You-Have-Poop-Before

Places-You-Have-Poop-Before

Places-You-Have-Poop-Before

Places-You-Have-Poop-Before

Places-You-Have-Poop-Before

Places-You-Have-Poop-Before

Places-You-Have-Poop-Before

Places-You-Have-Poop-Before

Places-You-Have-Poop-Before

Places-You-Have-Poop-Before

Places-You-Have-Poop-Before

Places-You-Have-Poop-Before

Places-You-Have-Poop-Before

Places-You-Have-Poop-Before

Places-You-Have-Poop-Before