Thursday, July 11, 2013

Oh Yeah : Apabila Sparta Berpuasa - Video Alih Suara Oleh Faradyable Yang Super Lawak!!

Selamat berpuasa!

Sempena bulan puasa ni, aku nak share video bertemakan puasa oleh Faradyable. Video ni dah lama, saje je aku share sempena bulan ramadhan ni. Faradyable ni memang kreatif buat alih suara, memang tepat dengan pergerakan mulut. Ade lagi video dia yang lagi lawak. Tajuk dia 'Tidak Tenang', ade sampai part 4. Dari tahun lepas lagi aku layan video alih suara dia yang merepek tapi kreatif tu. Tapi skang ni dia dah kurang sikit buat video baru, maybe dah busy kot. Korang tengok le sendiri video dia buat dengan klik link dibawah. Hahahahahahahahaha.