Oh Yeah : Drummerz - Gadget Drum Stick Untuk Semua Jenis Handphone Skrin Sentuh Yang Awesome!!

Hooyeahhhh!!

Ade banyak aplikasi drum kit untuk peranti mudah alih pada masa skang ni, tetapi ianya tak berapa nak thrill sangat kan. Guna jari sebagai drum stick amatlah tak praktikal dan tak cool. Skang ni dah dicipta gadget yang cool khasnya kepada penggemar-penggemar hangat-hangat taik ayam untuk drum, korang dah boleh main aplikasi drum kat handphone touch screen korang dengan angkuh dan riak sekali. Nama benda alah ni ialah Drummerz. Drummerz ni diperbuat daripada plastik yang dibaluti dengan getah supaya handphone korang tak retak seribu macam lagu Shilalas Hamzah tu. Sila klik link dibawah untuk video orang main drum kat gadget masing-masing dengan menggunakan Drummerz nih.

drummerz touchscreen drum sticks

Comments

Popular Posts