Oh Yeah : Proses Pembuatan Pingat Sukan Olimpik 2014 Yang Awesome!!

Nice..

Apa yang menarik untuk tahun 2014 tahun depan? Ya, World Cup dan Olimpik! Best! Ok, kome semua, aku suka tengok rancangan How It's Made, Pimp My Ride, American Chopper, dan American Restoration. Memang suka dengan benda-benda kreatif hasil buatan tangan dan machine. Selalu dok terfikir macam mana buat ni dan itu. Kadang-kadang proses pembuatannya menarik dan rasa macam nak buat sendiri. Sape-sape yang suka bidang seni mesti suka rancangan macam yang aku senaraikan diatas. Okla, selalu kita tertanya-tanya, betul ke emas tulen yang pemenang sukan olimpik tu dapat? Ha, dibawah ni aku ade gambar proses pembuatan pingat untuk sukan Olimpik. Ya, memang emas tulen dowh! Shitt. Klik link dibawah untuk proses pembuatannya.












Comments

Popular Posts