Tuesday, July 09, 2013

Oh Yeah : THE VŪHL 05 - Supercar Dari Mexico Yang Badass!!

Walawei! Malaysia bila lagi?

THE VŪHL 05 adalah kereta sport jenama baru yang direka dan dihasilkan dari Amerika Tengah oleh adik beradik Echeverría. VŪHL ( disebut Vool ) macam nama style ala-ala Jerman plak. Apsal tak letak nama muchas gracias ke, amor ke, rodriguez ke. Maklumat terperinci yang diperolehi mengenai kereta ini ialah ianya sangat ringan dan enam kelajuan manual. Kereta supercar yang badass ini telah dilancarkan  dan aku ade gambar yang awesome untuk aku share kat korang. Abis la pak arab akan berlumba-lumba untuk dapatkan supercar ni. Percayalah. Sebab design memang smart dan stylo.