Oh Yeah : Gadis Yang Kaya Tetapi Bangang Parking Kereta Maserati Di Tengah - Tengah Jalan Di China!

Poyo, eksyen, berlagak!

Seorang wanita bernama Wang mendakwa bahawa di luar bangunan pejabat di sebuah syarikat di Yubei daerah Ranjiaba, kereta sport Maserati putih diletakkan di garisan berkembar kuning di tengah-tengah jalan. "Parking macam ni memang mementingkan diri sendiri, kereta mahal ni dah letakkan selama lebih satu jam," kata Wang. Peh, bangang abadi siak. Pemandu kereta tersebut adalah seorang wanita dan selepas sejam dia disaman oleh seorang polis trafik yang kebetulan lalu kat situ. Wanita tersebut memberi alasan bahawa dia parking kat situ sebab tempat parking dekat bangunan yang dia nak pergi tu dah penuh. WTF, takkan la sampai ko parking kat tengah - tengah siap ade double line lagi. Bodoh! Muka lawa tapi bangang. My advice, "Please use condom, do not reproduce!"

A rich Chinese girl was seen parking her expensive Maserati super car on the double-yellow lines in the middle of the street in Chongqing, despite available parking spaces on the side.

A rich Chinese girl was seen parking her expensive Maserati super car on the double-yellow lines in the middle of the street in Chongqing, despite available parking spaces on the side.

A rich Chinese girl was seen parking her expensive Maserati super car on the double-yellow lines in the middle of the street in Chongqing, despite available parking spaces on the side.

A rich Chinese girl was seen parking her expensive Maserati super car on the double-yellow lines in the middle of the street in Chongqing, despite available parking spaces on the side.

A rich Chinese girl was seen parking her expensive Maserati super car on the double-yellow lines in the middle of the street in Chongqing, despite available parking spaces on the side.

Comments

Popular Posts