Oh Yeah : Wanita Ini Menghabiskan Masa Selama 5 Tahun Untuk Menghias Dapurnya Dengan Manik

Nice!

Korang mesti tau kan setiap manusia ade tahap kesabarannya sendiri, tetapi artis seni wanita yang penyabar ni bernama Liza Lou berjaya membuktikan kesabaran itu boleh membawa sesuatu yang amazing, cool dan awesome. Apa yang dia buat ialah menutupi segala permukaan yang ada didapurnya dengan manik kaca yang berwarna warni dengan begitu teliti sekali. Mungkin kalau korang berak dan tinggalkan taik korang kat situ, dia akan cuba hias taik korang tu dengan manik gak. Liza menghias dapurnya dengan menggunakan penyepit macam chopstick untuk menyusun satu persatu manik tersebut. Sebenarnya bukan setakat dapur je dia buat, tapi taman kat belakang rumah dia pun dah dipenuhi dengan hiasan manik. Apalagi, korang tengok le sendiri hasilnya!








Kawasan Belakang Rumah Liza Pulak.







Comments

Popular Posts