Oh Yeah : 12 Konsep Futuristik Motosikal Berkuasa Tinggi (12 Gambar)

Perghhhhhh..

Aku tak tau la bila boleh tengok motosikal tanpa roda boleh terapung macam dalam cerita Back To The Future. Kasut Nike Back To The Future yang boleh ikat tali sendiri tu rasanya dah jadi realiti kot. Tapi kereta, skateboard, ngan moto belum jadi realiti lagi. Rasanya dalam 10 tahun lagi mungkin ada benda-benda mcam ni. Huyooo, takleh bayangkan kereta, moto, terapung kat sekitar KL dowhh. Jalan mungkin kurang jem dah kot. Bukan semua la aku tengok design concept dia smart, ade yang merapu tah pape. Contoh macam Toyota i-REAL Personal Mobility Concept tu, aku rasa macam kerusi urut je. Design lain-lain memang superb!

AUDI MOTORRAD BY DUCATI

PEUGEOT RD SHANGHAI

TOYOTA i-REAL PERSONAL MOBILITY CONCEPT

SKYBIKE BY MARCO

TRIUMPH HOVERBIKE BY SQUIFFY THE WOMBAT

THE HYBRID BIKE BY HASSAN DAVID DAL

HONDA CONCEPT

VOLKSWAGEN S4FE-ELECTRIC BIKE CONCEPT

HYUNDAI CONCEPT

200-HP VOXAN WATTMAN

THE FROG eBIKE 2012

KAWASAKI CONCEPT

Sumber : ultraupdates

Comments

Popular Posts