Oh Yeah : 29 Rekaan Iklan Yang Kreatif Untuk Beg Shopping! (29 Gambar)

Nak satu!

Selalu kita tengok iklan kat TV, banner, poster, dan billboard kan. Sekarang ni dah ade trend terbaru dimana beg shopping tak kira la jenis plastik ke, paper bag ke dijadikan sebagai medium untuk menghasilkan iklan yang kreatif. Paling aku suka beg yang tali dia tak nampak tu. Memang sampai mesej yang nak disampaikan. Gud job kepada pereka iklan kat beg tu.



Sumber : Boredpanda

Comments

Popular Posts