Oh Yeah : Pay & Sit - Kerusi Yang Perlu Dibayar Kalau Nak Duduk? (6 Gambar)

Macam ni pun ada ka? Haiyaaaa

Pereka dari Jerman iaitu Fabian Brunsing mencipta kerusi khas dan unik bagi mereka yang tidak suka berkongsi tempat duduk mereka di sebuah taman. Dalam keadaan normal, bangku itu semua dipenuhi dengan paku besi. Jika korang nak duduk korang hanya perlu masukkan satu syiling 50 Euro (RM2.26). Lepas masuk duit syiling tu, semua paku tu akan masuk ke dalam secara automatik. Tapi harus diingat masa korang duduk tu sama ada 5 minit ke, 10 minit ke, sebab lepas abis masa dia akan keluar balik. Ala, konsep dia sama macam kerusi urut yang kene bayar tu. Kalau orang buta camne plak, kesian dowhh. Tak pasal-pasal berlobang ponggong.



Sumber : Boredpanda via Demilked

Comments

Popular Posts