Wednesday, January 21, 2015

Oh Yeah : Apa Yang Mamat Ni Buat Bila McDonalds Takde Orang Langsung?

Syiok ka itu macam?

Pada satu hari ade sorang mamat ni pegi McDonald. Tapi ape yang pelik, McDonald tu takde orang langsung. Takde pekerja, takde pelanggan, dah memang macam dalam movie judgement day tu. Kalau korang, ape korang akan buat? Haaa, sah-sah korang akan ambik semua duit kat dalam cash machine tu kan? Berbalik kepada mamat tadi, kejadian yang dia alami tu dia update kat twitter. Bijak kan? Tapi korang rasa apa dia buat? Jeng jeng jeng. Nak tau, teruskan pembacaan korang.


Jyeahhhh, apa yang beliau lakukan adalah dengan mencipta sendiri resipi burger. Ambik je pape bahan sampai puas hati.Bagus betul, memang berhati mulia sungguh, hahahaha 


Ala, ade orang plak. Pekerja McDonald ni memang bangang tinggalkan restoran tu tak berkunci. Hampir kantoi nampaknye.


Nasib baik pintu blakang tak tutup gak. Sempat blah dan sempat gak tangkap gambar. Memang lahanat pekerja McDonald tu. Semua pintu tak berkunci. Nasib baik mamat ni tak curik duit kat situ.


Sumber : helloU