Oh Yeah : Koleksi Foto Vintage Yang Aneh (11 Gambar)

Ripleys believe it or not!

Hi all, lama tak berblog siot. Mood berblog tu dah makin kureng, biasalah kadang-kadang blog ni sekadar mengisi masa lapang. Masa lapang skang ni dah tak brapa banyak tu yang lama tak berblog. Yeah, dah masuk tahun 2015 dah ni, 3 tahun dah aku buat blog ni tapi belum sampai 1 juta viewers lagi. Biasalah bukan blog femes pun. Ok, kali ni nak tunjuk kat viewers semua koleksi foto vintage yang aneh ni. Seorang photographer iaitu  Colin Batty baru-baru ni menghasilkan karya seni dengan menggunakan gambar vintaj untuk mencipta imej baru. Gambar-gambar vintaj tersebut diubah suai lalu terhasillah gambar vintaj manusia-manusia aneh yang macam alien pun hado. Mati-mati aku ingat wujud manusia camtu.



Sumber : Bored Panda

Comments

Popular Posts