Oh Yeah : Koleksi Gula - Gula Paling Aneh Dan Unik Yang Pernah Dihasilkan (14 Gambar)

W T F

Semua orang suka gula-gula, tak penah lagi aku jumpa manusia tak suka gula-gula melainkan dia ade kencing manis. Gula-gula dihasilkan dalam pelbagai bentuk yang menarik untuk menarik minat kanak-kanak tak kurang juga bapak ngan mak budak. Bila fikir-fikir balik aku rasa macam tak elok ajar anak makan gula-gula dan benda yang manis-manis sebab nanti dah besar terbiasa plak (macam aku la). Why not gula-gula tu kita tukar ngan benda berkhasiat sikit kan. Hoi hoi hoi aku bukan nak cite pasal tu, ni aku nak cite pasal rekaan gula-gula yang aneh ni. Ade ke orang makan? Korang tengok sendiri la.

1. Cremated Remains Candy

2. Sperm Candy

3. Polar Poop Candy

4. Toilet Candy

5. X-Ray Fish Candy

6. Chum Candy

7. Zit Candy

8. Breast Candy

9. Meatball Gum

10. Garbage Cand

11. Crack Candy

12. Booger Candy

13. Cigarette Candy

14. Finger French Fry Candy

Sumber : Viralnova

Comments

Popular Posts