Friday, September 18, 2015

Oh Yeah : Super Lawak! - Pergaduhan Pra-matang Antara Dua Lelaki Pakistan Di Facebook Ini Akan Menggaru Ginjal Anda

What the fak

Wahahahaha.. siyes memang tak leh blah gaduh macam budak-budak. Aku ingatkan orang Bangla mula-mula, rupanya orang Pakistan. Dia punya edit memang level Bangla (if you know what I mean). Adoi, kelakar gile. Macam ni kisahnye, minggu lepas Asif Rasa Rana dari Pakistan telah membuat pengumuman kat Facebook dengan menghasilkan sebuah karya edit level Bangla dengan dia punya font yang sangat epik. Dahla buat kat Facebook, memang matila korang kene bahan kaw-kaw punye sebab semua orang boleh baca. Korang tengok la kat bawah ni.
Sumber dari: Facebook
Mamat yang baju merah yang kene pangkah tula ex-best friend si Rana bengong ni nama dia Mudasir (macam buasir plak). Antara sebab musabab dia pangkah ex-best friend dia ni, dia ade bagitau kat statement bawah ni copy dari Facebook beliau:-

"he became very selfish, Proudy, and those who shows me Attitude, I keep them under my Foot…… Huuhhh…….Now SAlman AHmad Naqash is my best friend……Its for information to all."

Tapi, Rana ni memang hebat, sekejap je dah dapat best friend yang baru. Ayat power kot dia ni. Gay ke ape? Nama best friend terbaru dia Salman. Bawah ni gambar Rana.

Dari gambar ni, betul ke Rana yang bersalah dalam hal ni?

Lepas tengok gambar ni plak, ko rasa Rana ni bersalah ke? Hurmmmmmmmmmm

Teruskan mengikuti pergaduhan pra-matang ini dengan klik link dibawah.

Lepas clash (putus kawan) dari Rana, Mudasir punya respon adalah kat bawah ni.

Translate dari atas ke bawah:
Mudasir Ismail Ahmed: Mistake my foot, it is not my job to coach him [or fix him up].
Muhammad Arsalan Cheema [name written in arabic script]: Let it go guys, for how long can you stay mad at each other, 3 -4 days max? you'll see...
Adeel Meer: Mudasir, stop being angry now.
Asif Raza Rana: Mudasir, you don't know how to be a friend. If you think friendship is a toy then you will get a toy in return, now go away.

Rana juga telah bermadah dalam Facebook beliau dengan mengatakan persahabatan bukanlah mainan. (whaaaaaaatttt)

Mudasir masih belum post ape-ape kenyataan sendiri, walaupun sudah beribu-ribu status si Rana tu orang share. Pastu baru-baru ni Rana dah keluarkan kenyataan kat bawah ni:-

Mudasir was a good friend until 10 September he report my pic on facebook and now he is alone and I have so many friends Because I was right

— Rana Asif Raza (@Asif_Raza_Rana)

Pastu Rana post gambar ni. *face palm

What. The. Fak.