Oh Yeah : 7 Kereta Konsep Yang Awesome Untuk Menghadapi Pengakhiran Dunia!

This is war!

Ni orang barat taksub sangat dengan kiamat aku pun tak tau la pasal ape. Lebih-lebih lagi zombie mesti akan dikaitkan. Kalau korang tak percaya zombie tu akan wujud, korang boleh tengok video kat youtube pasal dadah terbaru yang dicipta diberi nama FLAKKA. Dadah ni akan transform seseorang yang gunakan flakka bertukar ganas macam zombie dalam cite Train To Busan dan World War Z. Fuhh, memang takut gile kalau dah masuk ke Malaysia. Tak tau la betul ke tidak tapi bila baca news kat luar negara terutamanya kat Amerika, dah ade beberapa orang terbunuh disebabkan oleh orang yang transform jadi zombie nih. So, taknak cite panjang pasal tu, skang ni nak cite kereta konsep yang direka untuk menghadapi hari kiamat nanti kononnya. Apapun design dia memang gempak. Gabungan kereta mahal ngan kereta kebal.

1.Bugatti Chiron

2.Land Rover Defender

3.Cadillac One (aka “The Beast”)

4.Action Mobil Desert Challenger

5.The Marauder

6.Oshkosh Wheeled Tanker

7.Toyota Hilux 1988

Comments

Popular Posts