Oh Yeah : Lawak! Inilah Contoh Manusia Yang Degil Dan Tak Suka Ikut Arahan (20 Gambar)

Kuang Ajo!

Dalam dunia di mana kita sentiasa diberitahu dan disuruh untuk melakukan sesuatu, kekadang ade jugak masanya terasa nak memberontak dan tak nak buat seperti yang diarahkan. Memang sakit hati kalau kena camni hehehe. Jom kita tengok kedegilan mereka yang kuang ajo tapi lawak nih.

1. Apabila disuruh untuk huraikan peranan imigran Cina pada tahun 1870

2. Bila suruh fokus untuk jual Kacang je..

3. Kehidupan Abadi itu real??

4. Bila si suami tanya kat bini dia 
Suami: "Awak nak birthday party tema apa?"
Isteri: "Saya nak biasa-biasa je"
Nah, amik kau!

5. Bila customer mintak, dia buat betul-betul plak

6. Bila mak suruh kemas bilik air ibarat macam Permaisuri England datang melawat

7. Panduan dan arahan bila nak Breastfeeding

8. Syarikat Arriva mengharamkan seluar pendek sebagai sebahagian daripada pakaian seragam mereka, hanya boleh boleh pakai seluar panjang atau skirt sahaja tanpa mengira cuaca. Nah, makhluk ni memang suka melawan.

9. Ni la orang kata nak kena lempang ngan mak bila balik umah nanti

10. Dialog antara suami dan isteri:
Suami: Sayang, kayu selfie yang kita order kat Lazada semalam dah sampei.
Isteri: Wah, terujanya! tak shabar nak selfie sampai mampos balik ni, abang tolong try tangkap gambar ngan kayu selfie tu ye sebab sayang nak tengok kualiti gambar dia power ke tak.
Suami: Ok, say no more.

11. "Sila masukkan kad seperti yang ditunjukan"

12. Cara-cara untuk melukis Kambing bebiri

13. Denise memang tak suka main-main dowh! Memang dia buat betul-betul

14. Teruskan k.

15. Bengong hahaha

16. Ya.. tudia jumpa depan-depan. Apa punya nama la (sial aku search kat google memang ade siot signboard nih)

17. Ok, dia dah pilih nama 

18. Dia nak jugakkk

19. Bila undang-undang sekolah tak bagi pakai baju Halloween

20. Nama dia Marc ade C kat hujung bukan Mark njing

Sumber: Boredpanda

Comments

Popular Posts