Oh Yeah : 10 Rekaan Tabung Yang Boleh Mengelirukan Mata

Kat mana nak beli ek?

Sekali pandang, kita tak tau pun ianya adalah tabung. Memang otak geliga betul orang yang cipta benda ni. Sape-sape yang nak jadik penyangak, jadik la bijak sikit ye, sebab sekarang ni dah banyak dah orang bijak. Harharharhar.



10.  The Hidden Wall Outlet Safe ($8.59) yang sesuai untuk meletakkan duit & barang perhiasan berharga.



9. Del Monte Can Safe Storage Container ($10.98), ia dibuka dari bahagian bawah.



8. Tank top Safe ($9.99) yang diperbuat daripada kain kapas.




7. Clock Safe ($13.10)



6. Coca Cola Can Safe ($8.00)



5. Pringles Can Safe ($23.99) yang mirip botol sebenar dengan snek di bahagian atasnya.



4. Hair Brush Stash Safe ($17.99)



3. Iceberg Lettuce yang mirip kubis sebenar yang  boleh diletak di peti sejuk.



2.  Candle Safe ($24.99) yang diperbuat daripada bahan lilin sebenar.



1. Bread Safe yang realistik roti asli tetapi sebenarnya ia adalah container yang dibuka dari bahagian bawah.

Comments

Popular Posts