Oh Yeah : Awek "Black Widow" Scarlett Johannson yang SUPERLICIOUS

Well..mmg x bleh disangkal lagi Scarlett Johannson a.k.a gundik aku ni mmg HOT abes..blakon mantop, body mantop, suare mantop, kire smua mantop lah...Aku pon pelik nape kebanyakan blog lbih cenderung fokus pada retis2 mcm Miranda Kerr or whatsoever walhal rating Scar Jo ni mmg bg aku 9/10..so terdetik la idea aku nk post psal awek ni bg korg berdarah idong..hehehe..sini gak aku bg skit info utk korang.

Nama pemilik body ni adelah Scarlett Johansson lahir di New York pada 22 November 1984. Pak dia, Karsten Johansson, sorang arkitek berbangsa Denmark dari Copenhagen manakala Tok Wan dia lak Ejner Johansson, sorang penulis skrip dan direktor mcm Ahmad Nisfu. Mak dia lak, Melanie Sloan, sorang produser yang merupakan sorang Yahudi Ashkenazia yang datang dari tempat yg bernama Bronx. Bliau judak mempunyai sorang kakak juga sorang aktres bernama Vanessa. Scarjo gak ade abang kembar bernama Adrian dan Hunter serta abang tiri hasil dari perkahwinan pertama pak dia bernama Christian.

p/s : reason aku x jd kawen ngn die sbb die JEWISH..huhuuhu 












Comments

  1. Pedot Shafiei ade orang butthurt ko post pasal natang ni. Hahahaha..aku dh delete komen dia sb ayat dia macam taik. Dia ingat aku yg tulis,xpasal2 aku kena. hahahhaha..aku dh tukar anonymous dh xleh komen. Kill anonymous before it lays eggggggssssss!!!

    ReplyDelete
  2. ape masalah? bkn aku post gambar naked ke ape..demmm u all haters!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu ah,anon aku dh hapuskan dan tiada anon2 anak haram boleh komen kat cni..huahuhuahuahauua

      Delete
    2. NICE....eleh x kan psl Miranda Kerr tu pon dah Butthurt...x ley bgurau2 pg masuk utan le..baru cuit sikit da glabah NAHAROM

      Delete

Post a Comment

Popular Posts