Oh Yeah : Penghinaan Melampau Daripada Pasangan Alvin Dan Vivian Di Bulan Puasa!!

Bikin panas!!!!

Tengah aku rilek-rilek puasa ni, tetiba aku terjumpa satu artikel di blog Fizgraphic.com yang mampu membuatkan aku terbatal puasa sebab hampir mencarut-carut dengan penghinaan yang dilakukan oleh mangkuk dua ekor ni. Arghhh, geram gila aku tengok! Aku share kan kat korang artikel tersebut yang dicedok daripada blog Fizgraphic ni.


Assalamualaikum w.b.t

Aku bulan-bulan puasa nie duk tahan gak takmau nak kata-kata kat orang. Sampaikan video kapel seminggu yang blogger2 duk amik port riuhkan pon aku x kutuk apa2. Tapi bab gambaq 2 ekor atas nie memang bikin aku panas. Kalau dia kutuk aku xpa sebab dah berlambak2 yang kutuk aku kat blog nie. Bukan blog ja, facebook pon ada yang ada gak. Tapi aku takdak hal semua tu. Kerajaan pon aku lawan kalau tak betul, inikan pulak manusia2 picisan.

Bab gambaq atas nie memang mencemarkan kerahmatan bulan ramadhan. Masuk hari ketiga dah kita nie. Ada jugak manusia 2 ekoq nie tak reti nak duduk diam. Meh aku kenalkan dulu sapa atas nie. 2 orang nie la yang blogger buat video seks dulu. Nie bukan rakyat singapore ka, China ka, Vietnam ka tapi rakyat malaysia. Alvin dan Vivian. Memang teruk menatang 2 ekor nie. Mulut aku takmau tapis dah. Sapa yang tak hormat dengan ISLAM, aku takkan hormat dengan orang tu. 


Boleh pulak macam menghina bulan ramadhan bagi umat islam dengan post gambar, berbuka puasa dengan Bak Kut Teh. Hoiii mangkuk ayun. Awat ingat kami taktaw ka Bak Kut Teh tu menatang apa. Jangan duk buat men benda sensitiviti camnie. Kalau adik2 yang taktaw Bak Kut Teh tu apa, baca sikit bawah nie aku explain.


Semangkuk bak kut teh biasanya disajikan dengan iga daging babi, sayur asin, dan kembang tahu. Kalau dah namanya pon ada babi, memang la benda haram bagi umat islam. Kami tak hina apa yang kamu makan, jadi jangan nak main dengan sensitiviti agama Islam kami yang suci nie. Aku pon ada jugak amai kawan-kawan cina, tapi depa hormat ISLAM. Awat yang 2 ekoq mangkuk nie tak reti bahasa taktaw. 

Jenis nie la yang merosakkan nama bangsa cina. Jenis manusia camnie yang patut kena tangkap. Tapi di Malaysia nie pelik sikit. Hina kerajaan ditangkap, hina Perdana menteri Najib tu, kena tangkap, buat demo aman kena tangkap, buat benda baik kekadang kena tangkap. TETAPI bila hina ISLAM, buat dont know. Sila sebarkan benda nie. Kita takmau orang macam nie duduk dalam negara kita yang berbilang bangsa dan kaum. Jangan kita nak samakan 2 ekor nie dengan bangsa cina yang lain. Ini soal 2 ekor nie saja. Pantang betul la aku. Polis, NGO, sesiapa yang ada kuasa, sila amik tindakan terhadap mereka berdua. 

Macamana la depa dua nie leh bersikap camnie padahal  student law. Siap buat video seks bagai. Yang vivian tu baru-baru nie buat record gangbang bagai buat seks beramai-ramai. Hey you!! Camna hampa nie leh dapat scholarship nie. Pelik sungguh la aku. P mati buang la!!!!

STUPID!!! HALAL KEPALA OTAK KAU!!


P/S : Pihak berkuasa, sila amik tindakan segera. Jangan diam menyepi sahaja. Sekian.

Sumber : Fizgraphic.com

Comments

Popular Posts