Oh Yeah : Video Paling Memalukan Kaum Perempuan Hari Ini ( Pale Hotak Kamu )

Budak zaman sekarang banyak makin bangang.

Cukup2 la dengan video comolot kat KLCC ngan 5 days MC, terberanak plak video bangang ni. Kill it before it lays eggs! Memalukan orang Islam je. Pakai tudung lagi tu. This is bullshittttttt. Harap-harap mak bapak dia tengok video lahanat ni, pastu baringkan dia atas riba, pukul ponggong dia yang dah gatal tu. Mak bapak suh g sekolah untuk belajar, bukan untuk ko jadi barua macamni. Gambar bawah ni adalah gambar meme. Abih le kamu kena bahan kaw-kaw punya! Nak tengok video gelenyar, sila klik dibawah. 

*Update : Aku berjaya dapat link untuk blog dia, hahahahahahahahahaha. Sila klik sini.


Comments

  1. patut bg kat milon bangla je dia nih

    ReplyDelete
  2. bugi dah gate sangat le tuh, hak tuihhh!! milon dpt ni abis le

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts