Tuesday, October 08, 2013

Oh Yeah : Pavel - Lelaki Dari Ukraine Yang Berani Mati!! (Amaran : Budak Gayat Jangan Tengok)

Gila. Belum tengok gila aku lagi.

Pavel atau nama timangan comel beliau iaitu Mustang Wanted, adalah seorang skywalker yang suka amik gambar yang mampu menjadikan adrenalin korang bergerak dengan laju. Pavel ni suka bergantung di bangunan-bangunan pencakar langit sambil bergantung kepada jari dia je tanpa sebarang alat keselamatan seperti tali rafia. Aku ada link video dia bergayut macam beruk kat besi-besi diatas bangunan tinggi, memang aku rasa cuak gila tengok video tu sampai aku rasa malas nak share ngan korang, takut korang tercirit plak tengok nanti. Gila!!

dizzying photos of ukrainian daredevil hanging from tall buildings 08 in Dizzying Photos of Ukrainian Daredevil Hanging from Tall Buildings
dizzying photos of ukrainian daredevil hanging from tall buildings 01 in Dizzying Photos of Ukrainian Daredevil Hanging from Tall Buildings
dizzying photos of ukrainian daredevil hanging from tall buildings 02 in Dizzying Photos of Ukrainian Daredevil Hanging from Tall Buildings
dizzying photos of ukrainian daredevil hanging from tall buildings 03 in Dizzying Photos of Ukrainian Daredevil Hanging from Tall Buildings

dizzying photos of ukrainian daredevil hanging from tall buildings 04 in Dizzying Photos of Ukrainian Daredevil Hanging from Tall Buildings
dizzying photos of ukrainian daredevil hanging from tall buildings 05 in Dizzying Photos of Ukrainian Daredevil Hanging from Tall Buildings
dizzying photos of ukrainian daredevil hanging from tall buildings 06 in Dizzying Photos of Ukrainian Daredevil Hanging from Tall Buildings
dizzying photos of ukrainian daredevil hanging from tall buildings 07 in Dizzying Photos of Ukrainian Daredevil Hanging from Tall Buildings