Oh Yeah : Rumah Impian Skaters Yang Mempunyai Rekaan Dalaman Bertemakan Litar Skateboard!

Awesome..

Kepada budak-budak skate kat luar sana, kalau korang kaya, design le rumah macam ni. Boleh practice skate hari-hari kat dalam rumah. Tak payah keluar pergi taman permainan kanak-kanak untuk show off kat budak-budak. Ajak member-member datang rumah, layan skate dalam rumah je. Rumah ini adalah ilham daripada Air Architecture. Setiap rekaan dalaman rumah ni memang khas untuk skaters beraksi. Dinding rumah ini direka khas melengkung keatas mengikut litar skate yang sebenar. Awesome!

skate dream house 01 in Skate Park Dream House Packed with Skateable Surfaces
skate dream house 02 in Skate Park Dream House Packed with Skateable Surfaces
skate dream house 03 in Skate Park Dream House Packed with Skateable Surfaces

skate dream house 04 in Skate Park Dream House Packed with Skateable Surfaces
skate dream house 05 in Skate Park Dream House Packed with Skateable Surfaces
skate dream house 06 in Skate Park Dream House Packed with Skateable Surfaces
skate dream house 07 in Skate Park Dream House Packed with Skateable Surfaces
skate dream house 08 in Skate Park Dream House Packed with Skateable Surfaces

Comments

  1. waaah.. agaknya berapa kot duit nak kena budget untuk rumah macam ni.. heee..

    dh follow sini no. 24, dari blog http://kucenkucenbelog.blogspot.com/
    jom lea follow blog Official teman gak.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    heee.. salam kenal yea.. =)

    ReplyDelete
  2. mak abah kaya boleh la.. hehehe...
    http://arena-motor.blogspot.com/2013/10/honda-rcv-adakah-bakal-mengejutkan-di.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts