Oh Yeah : Nike Dunk High "Ironman" Oleh 'More Than Art To Wear'

Awesome!

Post pasal Ironman lagi, hahahahahaha. Kali ni aku nak tunjuk kat korang kasut Nike yang dicustom made oleh More Than Art To Wear yang awesome ni. Kasut edisi Ironman ni didatangi dengan 2 set batteri tapi yang membuatkannya kurang awesome ialah ianya tidak didatangi sekali dengan briefcase besi Stark Industries yang cool tu. Harga bagi sepasang kasut Ironman Nike ni ialah $750. Malangnya disebabkan terlalu banyak permintaan, kasut ini tidak lagi ditunjukkan didalam website mereka. Damn!

Nike Dunk High Ironman by More Than Art To Wear (2)

Nike Dunk High Ironman by More Than Art To Wear (1)

Nike Dunk High Ironman by More Than Art To Wear (3)

Nike Dunk High Ironman by More Than Art To Wear (4)

Nike Dunk High Ironman by More Than Art To Wear (5)

Nike Dunk High Ironman by More Than Art To Wear (6)

Comments

Popular Posts