Oh Yeah : Hasbro iPhone 3D Movie Viewer

Yay!

Yay! Lepas ni dah boleh tengok 3D plak kat iPhone. Tapi, bukan ke handphone HTC dengan LG ade buat handphone 3D? Haa.... itu lain, ini adalah satu gadget yang diperlukan untuk menonton 3D pada iPhone. Aku rasa gadget ni lagi interesting daripada handphone yang memang dah ade 3D didalamnya, sebab gadget ni adalah seperti teropong dan korang kena tengok melalui teropong tersebut. Aku rasa effect dia lagi gempak. Benda ni dah pun dijual dan dapat dibeli di Amazon. Bukan Amazon kat Brazil k.








Comments

  1. gua dah follow sini... jom join contest nih...

    ReplyDelete
  2. Ok, thanks Prince of Noob!! Gua pun dah follow lu!

    ReplyDelete
  3. lenguh tgn nih kalu cter 3 jam

    ReplyDelete
    Replies
    1. ai, lancap tak lenguh plak,hahahahahah

      Delete
    2. lenguh ley gune kaki..hahahhaha

      Delete

Post a Comment

Popular Posts